پروباف (PROBUFF)

در دامداری­ های مدرن و صنعتی به منظور دستیابی به حداکثر راندمان تولید، استفاده از دانه های غلات (کنسانتره­ ها) افزایش چشمگیری داشته است که به واسطه تجزیه سریع در شکمبه می­ تواند موجب بروز اسیدوز در شکمبه شوند. با در دسترس قرار گرفتن مقدار زیاد مواد نشاسته­ ای حاصل از دانه­ های مصرف شده، رشد لاکتوباسیلوس­ ها (تولیدکننده اسید لاکتیک) به صورت فزاینده ­ای افزایش می­ یابد؛ در این حالت، تجمع اسید لاکتیک از طرفی موجب تغییر جمعیت میکروبی شکمبه ( لاکتوباسیلوس قادر به تکثیر در pH پایین است در صورتی که سایر میکروارگانیسم ­های شکمبه توانایی بقا و تکثیر در این شرایط را ندارند) و کاهش قابلیت هضم فیبر شده و از طرفی در مسیر تولید اسیدهای چرب فرار (VFA) اخلال ایجاد می ­کند که متعاقبا کاهش چربی شیر و کم شدن تولید را به همراه دارد.

 به دلیل تجمع بالای اسید لاکتیک میکروب­ های مرده و سلول ­های فرسایش یافته شکمبه، مقادیر زیاد اندوتوکسین و هیستامین در خون آزاد می­ کنند و عروق کوچک در حال رشد دیواره سُم را تحت تاثیر قرار می­ دهند که زمینه­ ساز لنگش در دام می­ شود.

در نتیجه به منظور بهبود کیفیت و کمیت شیر و حفظ سلامت شکمبه، ضروری است که مدت زمان­ هایی که pH شکمبه به زیر 5/8 افت می­ کند به حداقل برسد. مجموع عوامل ذکر شده ضرورت استفاده از بافرها را در دامداری نوین خاطر نشان می­ کنند.

پروباف:

پروباف یک بافر پیوسته رهش است که حاوی ترکیب منحصر بفرد از مواد مختلف با انحلال­ پذیری متفاوت می ­باشد که می ­تواند pH شکمبه را در مدت طولانی در محدوده مناسب فعالیت میکروارگانیسم­ های شکمبه ­ای حفظ کند. به علاوه به خاطر خاصیت آلکالایزری که پروباف دارد توانایی بالایی برای جذب و خنثی­ سازی مقادیر مازاد اسید داشته و گزینه مناسبی برای درمان اسیدوز است.

پروباف دارای چندین ماده موثره است که هر جزء عملکرد مجزا و تجزیه پذیری متفاوتی دارد. اثر سینرژیکی اجزا تشکیل دهنده، منجر به ظرفیت بافری بالاتر نسبت به جوش شیرین و ماندگاری بیشتر در شکمبه می­ شود.

بافرهایی همچون جوش شیرین انحلال پذیری بسیار بالایی داشته و به سرعت تجزیه می­ شوند و بعد از 15 دقیقه فقط 3 درصد از کارایی خود را حفظ می­ کنند ولی پروباف بافری پیوسته رهش بوده که از زمان صفر تا 6 ساعت به صورت آهسته و پیوسته کارایی خود را حفظ می ­کند.

در مقایسه با جوش شیرین ظرفیت بافری پروباف 10 درصد بالاتر و قیمت آن پایین­ تر است که مصرف آن را بسیار اقتصادی و توجیه پذیر می­ کند.

مزایای پروباف

طریقه مصرف

به منظور عادت پذیری دام در مدت زمان 15 روزه و مطابق جدول زیر از میزان جوش شیرین در جیره کم کرده و آن را با پروباف جایگزین کنید:

روز میزان مصرف جوش شیرین میزان مصرف پروباف
0
250
0
5
200
50
10
100
150
15
0
250

پروباف پلاس (+ PROBUFF)

تری سدیم هیدروژن دی کربنات یا سسکویی کربنات سدیم با فرمول Na3H(CO3)2 به عنوان یک ترکیب بافری قلیایی کننده شناخته می­ شود. پروباف پلاس نسل جدید سسکوئی کربنات سدیم است که با ظرفیت بافری حدودا دو برابری نسبت به جوش شیرین می تواند pH شکمبه را در محدوده مناسب فعالیت میکروارگانیسم­ های شکمبه ­ای حفظ کند. به علاوه به خاطر خاصیت آلکالایزری که پروباف پلاس دارد توانایی بالایی برای جذب و خنثی ­سازی مقادیر مازاد اسید داشته و گزینه مناسبی برای درمان اسیدوز است.

مزایای پروباف پلاس:

طریقه مصرف

به منظور عادت پذیری دام در مدت زمان 15 روزه و مطابق جدول زیر از میزان جوش شیرین در جیره کم کرده و آن را با پروباف پلاس جایگزین کنید:

روز میزان مصرف جوش شیرین میزان مصرف پروباف
0
250
0
5
150
50
10
50
100
15
0
150

مقدار مصرف توصیه شده برای محصولات

نوع دام میزان مصرف پروباف پلاس میزان مصرف پروباف
گاو شیری
120 تا 150 گرم در روز
200 تا 250 گرم در روز
گوساله پرواری
50 تا 100 گرم در روز
100 تا 150 گرم در روز
گوسفند و بز
5 تا 10 گرم در روز
10 تا 15 گرم در روز
طیور
1 تا 2 کیلوگرم در تن دان
2 تا 3 کیلوگرم در تن دان

تماس با ما

Design by Weblin