پروفت (PRO - FAT)

گاوهای شیری پر­تولید به ویژه پس از زایمان در بالانس منفی انرژی قرار دارند، در نتیجه ذخایر مواد مغذی مثل چربی بافتی به منظور برطرف کردن نیازهای انرژی مصرف می­ شوند.

این امر تاثیرات سوء از جمله کاهش وزن، کاهش ایمنی، ضعف عمومی و کاهش قدرت باروری را در پی خواهد داشت. جهت جبران این کمبود استفاده از پودر چربی که منبع غذایی با حجم کم و انرژی بالایی است توصیه می­ شود. بهترین گزینه چربی­ های محافظت شده هستند که از شکمبه عبور کرده و بدون اثر منفی بر هضم فیبرها، منبع غنی از انرژی را در دسترس دام قرار می­ دهند.

تحقیقات علمی فراوان اثرات مثبت چربی­ های عبوری را بر سلامت دام، افزایش میزان شیردهی و بهبود عملکرد تولید مثلی آن­ها نشان می­ دهند.

شرکت تولیدی و بازرگانی آرتا تولید اکسیر(آتا) اشکال گوناگون پودر چربی عبوری را با بالاترین کیفیت و بهترین مواد اولیه تولید می ­کند. شرکت تولیدی بازرگانی آتا دو خط تولید برای تهیه پودر چربی عبوری دارد و پودر چربی خالص و پودر چربی کلسیمی تحت برندهای پروفت، پروفت پلاس و پرولاک را تولید می­ نماید.

آشنایی با محصول

پروفت پودر چربی عبوری است که به دلیل اشباع سازی اسیدهای چرب در حضور گاز هیدروژن به راحتی از محیط شکمبه عبور کرده و با کمترین اثر بر فلور میکروبی شکمبه می­ تواند نیاز فزاینده گاوهای شیری را به عنوان منبع غنی انرژی فراهم کند. این محصول حاوی 30-35 درصد پالمتیک اسید می­ باشد.

مزایای پودر چربی:

پروفت پلاس (+PROFAT)

پروفت پلاس پودر چربی عبوری است که به دلیل اشباع سازی اسیدهای چرب در حضور گاز هیدروژن به راحتی از محیط شکمبه عبور کرده و با کمترین اثر بر فلور میکروبی شکمبه می­ تواند نیاز فزاینده گاوهای شیری را به عنوان منبع غنی انرژی فراهم کند. این محصول حاوی 40-45 درصد پالمتیک اسید می ­باشد.

این محصول مشابه پروفت می­ باشد که با همان تکنولوژی تولید می­شود با این تفاوت که در تولید پروفت پلاس روغن خالص پالم به عنوان ماده اولیه استفاده می­ شود و در نتیجه درصد پالمتیک اسید در این محصول به طور چشمگیری بالاتر از محصول پروفت می­ باشد.

ویژگی های فیزیکی و ترکيب اسيدهای چرب:

ویژگی / شرح پروفت پلاس پروفت
چربی خام
99 درصد
99 درصد
ناخالصی و رطوبت
حداکثر 5/0 درصد
حداکثر 5/0 درصد
اسید پالمتیک
40-45 درصد
30-35 درصد
اسید استئاریک
45-50 درصد
55-60 درصد
اسید اولئیک
5-10 درصد
5-10 درصد
اسید لینولئیک
2-4 درصد
2-4 درصد
نقطه ذوب
حداقل 60 درجه سانتی¬گراد
حداقل 55 درجه سانتی¬گراد
شکل ظاهری و رنگ
پرک سفید رنگ
پرک سفید رنگ

میزان مصرف پودر چربی پروفت و پروفت پلاس:

نوع دام مقدار مصرف (گرم در روز به ازاء هر راس)
گاو پر تولید
300 - 800
گاو متوسط تولید
200 - 500
گوساله و تلیسه
100 - 300
گاو شیری تازه زا
200 - 500
گوساله پرواری
100 - 400
گوسفند و بز
20 - 50

پرولاک (PROLAC)

پرولاک پودر چربی عبوری است که با فرآیند صابونی شدن در محیط شکمبه محافظت شده و به راحتی از آن عبور می­کند. پرولاک پودر چربی کلسیمی است که از واکنش اسیدهای چرب با ترکیبات کلسیم دار تولید می­ شود. این محصول باعث افزایش تولید شیر شده، وضعیت بدنی دام را بهبود داده و باعث بهبود سلامتی و باروری آن­ها می­ شود.

بسته بندی و مدت زمان ماندگاری

محصولات پودر چربی PRO-FAT با پروانه بهداشتی بهره برداری به شماره 913991226046144 مورد تایید سازمان دامپزشکی بوده و مطابق با بالاترین استانداردها تولید شده و در کیسه­ های کامپوزیت سه لایه 25 کیلویی بسته بندی می ­شوند.

ماندگاری این محصولات در صورت نگهداری در جای خشک و خنک 4 ماه از تاریخ تولید محصول می­ باشد.

ویژگی ها و ترکيب اسيدهای چرب:

ویژگی / شرح مقدار
چربی
85 درصد
رطوبت
حداکثر 4 درصد
کلسیم
9 درصد
ویتامین A
1500 lu/kg
ویتامین E
200 lu/kg
ویتامین D3
400 lu/kg
انرژی خالص شیردهی
8/5 Mcal/kg
شکل ظاهری و رنگ
پودر قهوه ای مایل به نارنجی

میزان مصرف پودر چربی کلسیمی پرولاک:

نوع دام مقدار مصرف (گرم در روز به ازاء هر راس)
گاو پر تولید
400 - 1000
گاو متوسط تولید
200 - 500
گاو و تلیسه آماده زایش
100 - 250
گاو تازه زا
300 - 600
گوساله پرواری
100 - 400
گوسفند و بز
20 - 50
اسب بالغ
50 - 100

تماس با ما

Design by Weblin